Nekategorisano

200.000

Nijaz SALKIĆ

Bilo je jedno vrijeme kada na podmajvičkom kraju nije bilo prilike da se piše na web stranicama i kada je internet bio luksuz. Bio je to vakat oporavljanja i podizanja iz pepela Bosne i Bošnjaka. U tom vaktu Vražići su imali svoju stranicu. Bila je to ‘Abdullahova avlija’, jedna od prvih stranica  na tuzlanskom području.

Za dvije godine 23 milona posjeta zabilježeno je na ovoj stranici. Poslije ‘Abdullahove avlije’ krenuo je blog ‘Vražićani cijelog svijeta’, vrazici.blog.ba i ovaj blog je bio jako posjećen. Kada je domena ovog bloga propala, ‘Vražićani cijelog svijeta’ su se premjestili na novu adresu vrazici.blogger.ba. Pisalo se na tom blogu o Bosni i Hercegovini, o vjeri, o našim običajima i naravno, najviše o našim Vražićima.

Eto, danas smo došli do 200.000 posjeta. To je visoka cifra za vražićku i najstariju stranicu na tuzlanskom i brčanskom području zajedno. Svima vama, dragi naši posjetioci, želimo se zahvaliti za povjerenje i posjete. Pozivamo vas da nas i dalje podržavate i posjećujete.

Hairli i berićetli nam bila naša stranica!

Upamet!

0 comments on “200.000

Komentariši